acupunctuur logo

Acupunctuur- en Homeopathiepraktijk Friesland

Judy Hoomans, gediplomeerd homeopate en acupuncturiste (geregistreerd bij NWP, RBNG, SRBAG)
Domela Nieuwenhuisweg 105
9245 VD Nij Beets (Fr)
tel. 0512- 462 077
info@acupunctuurfriesland.nl 

WelkomKosten behandeling
Kosten behandeling
Tarieven 2024

Eerste consult: 85,- euro
Vervolgconsult: 50,- euro

Het gebruik van naalden en/of moxa is bij de prijs inbegrepen.

Bij verhindering wordt u verzocht uiterlijk 24 uur van tevoren de afspraak af te zeggen. Afspraken die niet tijdig zijn afgezegd worden in rekening gebracht.

Vergoedende Zorgverzekeraars De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) acupunctuurbehandeling door acupuncturisten die bij een erkende beroepsvereniging geregistreerd staan, mits u aanvullend verzekerd bent. Voor acupunctuur ben ik erkend registertherapeut BCZ en sta ik geregistreerd bij de beroepsvereniging NWP en bij de koepelorganisatie RBCZ.

Veel zorgverzekeraars vergoeden ook in 2023  behandeling met acupunctuur voor een deel. In veel gevallen geldt een bepaald maximumbedrag per jaar, en een maximum bedrag per keer. Om voor vergoeding in aanmerking te komen is het nodig dat u aanvullend verzekerd bent. Of u verzekerd bent voor behandeling met acupunctuur en voor welk bedrag kunt u vinden in uw polis, of navragen bij uw verzekeringsmaatschappij. Ik ben erkend registertherapeut BCZ. Dat is voor uw zorgverzekeraar van belang om te weten. Dit staat dan ook vermeld op de factuur.

Let op:

Indien u gebruik maakt van de geboden zorg in de praktijk, worden uw gegevens opgeslagen in verband met de Algemene Verordening gegevensbescherming. Bij de intake wordt u verzocht een privacyverklaring te tekenen.